9.11.2006

Vastakohtia

10 Comments:

At 9/11/06 7:11 ip., Blogger Iines said...

Poistin alkuperäiset kuvat, ja himmensin auringonnousun hehkua. Sumun seasta nouseva aurinko häikäisee, mikä on osin tarkoituskin ylemmässä kuvassa.

Samalla poistuivat kommentit, koska pahoitin mieleni siitä, että annetaan kuvista arvosanoja (hylätty). Kritiikki on tervetullutta, mutta kohtuus kai kaikessa. Joku voi kuvata kuviaan tuntikausia ja laitella niitä toiset tunnit.

 
At 9/11/06 8:28 ip., Anonymous Penalandia said...

Samaa mieltä Iines.Minä kyllä hyväksyn sanan hylätty,mutta se pitää mielestäni perustella,eikä vaan kirjoittaa yhden sanan.Niinhän se usein on,että pitkäänkin on joskus ollut "passissa" saadakseen sen yhden kuvan.Toisaalta joku umpimähkään otettu kuva voi saada uusia ulottuvuuksia kuukauden parin jälkeen,kun vanhoja kuvia katselee.

 
At 9/11/06 8:42 ip., Blogger Iines said...

Niinpä. Minäkin ahersin innoissani ja iloissani noitten kuvien kanssa ja nautin niistä, vaikken mikään valokuvaja olekaan. Sitten joku sanoo, että hylätty kuva. Kyllä siinä tekemisen ilo katoaa ja usko omiin vähäisiinkin kykyihin menee. Itse ainakin ajattelen, etten rohkene panna enää mitään näytille.

 
At 9/11/06 8:51 ip., Anonymous kootee said...

Iines, toivottavasti minä en pahoittanut mieltäsi. Pyydän anteeksi jos niin tapahtui!

Kaimani sanoi sen "hylätty", mutta minä en ymmärtänyt sitä kuuvaasi kodistuvakasi. Käsittääkseni se oli tarkoitettu vain kuvan nimelle ja sekin "kieli poskessa" kuten vain KH:lla on tapana=)
Olemmehan me kolme edelleen kirjoitusväleissä?

Olen jo monessa yhteydessä sanonut, että olet kehittynyt suurin harppauksin tekniikan hallinnassa ja tuo kuvanäkemyksesi onkin ollut kokoajan hieno! Isolla H:lla

 
At 9/11/06 8:55 ip., Blogger Iines said...

Tietenkin ollaan, mutta käsitin kyllä sen hylätyn kuvan hylkäykseksi. Se tuntui pahalta, koska ajattelin, että kerrankin tuli hyvä ja näkemyksellinen kuva, huolimatta auringonhäikäisystä. Enpä ole ennen montakaan kertaa saanut noin tarkaksi sitä kohdetta, minkä tarkoitin. Ajattelin, että joku huomaa samat asiat ja sanoo kuvasta jotain mukavaa. Minä näin vain sen hylätyn sieltä ja petyin. No se siitä, ehkä otin vain sen kuvaamisen liian tosissani.

 
At 9/11/06 9:00 ip., Anonymous kootee said...

Pitsi komennti tarkoitti juuri kuvan TERÄVYYTTÄ!

 
At 9/11/06 9:02 ip., Blogger Iines said...

Ok, ei se pitsi mitään, vaan siis se hylätty. Se vain tuli siihen päälle, niin että minulla hieman keitti.

 
At 9/11/06 9:28 ip., Blogger A-K.H said...

Anna porista vain. Kuvat olivat hyviä. Keskimmäisessä kuvassa oleva oksa toi mieleeni huurtuneen nahkiaisen.

Olihan se nyt jumaliste selvästi sanottu, ettei kuvia hylätty. Kun kuvataan "sumuinen aurinnousu", on sen ilmettävä kuvasta eikä sanoista.

Sain kerran hylätyn taiteen filosofian tentistä. Professori oli kirjoittanut paperiin, että mitä kysyttiin. En viitsinyt vaatia oikaisua, koska herra oli niin mäntti, ettei ymmärtänyt, mitä vastattiin.

Suhtaudu minuun samoin. Älä ole moksiskaan. Jatka ahertamistasi.

Viidestä kymmeneen hymiötä, kunhan et käsitä niitä virnuiluksi. Sinussa kyllä saattaa olla savolaista verta.

Mistäkö niin päättelen? No mistä?

 
At 9/11/06 9:58 ip., Blogger Iines said...

Noh, minun silmiini loisti sieltä tekstin joukosta vain yksi sana: hylätty. Ja sekin välkkyvin neonkirjaimin. Muut sanat siitä ympäriltä hämärtyivät, jos siinä nyt muita sanoja edes oli..

Mutta kyllähän te savolaiset selittää osaatte, joten ok. Niin ja minussa ei ole pisaraakaan savolaisverta, vaan hämäläis-varsinanaissuomalainen sekoitus.

 
At 9/11/06 10:26 ip., Anonymous Anonyymi said...

Silmä kirkas salamoi.

Kalevi Hoo

 

Lähetä kommentti

<< Home