26.9.2006

Sienimetsällä































5 Comments:

At 26/9/06 6:29 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mehevän näköisiä sieniä olet löytänyt mutta älä syö niitä! Siinä on noita kuukusenmunia,kärpäsieniä ja lahottaja sieniä ylimmäisiä en tunnistaa.Punaisiin kärpäs sieniin vois laittaa peikon istumaan tai kurkkimaan ikkunasta.

 
At 26/9/06 6:36 ip., Blogger Iines said...

En syökään, olin nyt vain kuvaamismielessä sienimetsällä. Kantarelleja en nähnyt, tattejakaan en muuta kuin isoja ja mätiä.

 
At 26/9/06 8:29 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mistä mahtaa johtua että tämä 'blogspot' aukeaa mahdottoman hitaasti.
Sieniä on kiva kuvata!

 
At 26/9/06 8:48 ip., Blogger a-kh said...

Punainen kärpässieni on kahden tähden ruokasieni. Sitä on ennen ruoaksi valmistamista keitettävä paloiteltuna 10 minuuttia. Sen myrkkyjä on käytetty myös trippeihin, mutta aineiden nautintapa on kuvottava, kuten vanhemmat hipit tietävät.

 
At 27/9/06 8:30 ap., Blogger Iines said...

Saturation, jotain häikkää oli tuosa kuvien postausvaiheessakin, mutta sienikuvien joukossa on ilmeisesti jokin liian suuri kuva, ja lisäksi niitä lienee liikaa. Kannattaisi ehkä postata kuva tai pari kerrallaan, omissa postauksissaan ja sitten vähentää sivulla kerrallaan näkyvien postausten määrää pienemmäksi. Teen sen varmaan ensi kerralla, jos muillakin tämä blogi aukeaa hitaasti. Aukeaako tämä muuten AINA hitaasti vai nyt vaan?

Ja kenties kannattaaisi perustaa uusi kuvablogi Vuodatuksen puolelle. Harkitaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home