18.8.2007

Elokuu 2

8 Comments:

At 18/8/07 10:00 ip., Blogger A-K.H said...

Oksat ja latvat pilaavat molemmat kuvat. Alakuvan pilvistö on sinänsä hyvä. Yläkuvan idea on hyvä, mutta tulos suttuinen. Linnut muistuttavat lähinnä lentäviä rättejä, mikä ei ole sinun, vaan varisten vika.

 
At 19/8/07 8:53 ap., Blogger iines said...

Jassoo. Yläkuvassa on kyllä kohinaa, koska otin sen vaihteeksi pikkukameralla zoomaten numeroon 16, mikä on kiellettyä. Tulos kuuluu sarjaan Taidetta Suomen koteihin. Ja miten nuo puunlatvat saa pois ottamatta samalla merkittävää taivaspalaa pois?

Tuosta Elokuun ykkösestä olen hieman eri mieltä: minusta tulos olisi liian makea ja hymistelevä ilman elokuun tuulessa kallistuvaa illassa tummunutta koivua. Eivät maisemat oikeastikaan ole ilman säröjä.

 
At 19/8/07 10:17 ap., Blogger komposti said...

Iines, ihmettelen miksi siedät herrojen kiusaamisia ja ilkeilyjä? Auta armias jos minä olisin sanonut vastaavaa tai joku anonyymi, olisit todennäköisesti väittänyt anonyymin olevan minä.

Minusta nuo kuvat ovat hyvät tuollaisinaan, niissä saakin olla tuota puustoa, suorastaan kuuluu olla.

 
At 19/8/07 5:14 ip., Blogger iines said...

Kyllä minä pahoitin niistä mieleni heti kun koneen avasin, jopa niin paljon, että meni kuvausfiilis, kun olin juuri lähdössä mökille kuvaamaan sudareita. Otin kuitenkin tänään uusia kuvia ja koetan unohtaa haukut.

Koetan ajatella nykyään niin, että ei se ole minulta pois, jos joku on ilkeä.

 
At 19/8/07 11:51 ip., Blogger Kale said...

IINES!!
Älä missään tapauksessa ota itseesi mistään kommenteista. Eivät ne ole tarkoitetut mollaamiseen. Ja missään tapauksessa kuvaushalut eivät saa mennä. Rakkaudesta se hevonenkin potkii. Sanotaan.
Puhun itsestäni: jos ohjaajan haukut harjoituksissa olisivat harmittaneet vuorokautta pitempään, en näyttämölle olisi noussut enää koskaan ikinä. (ja voit uskoa: haukkuja on tullut). Nih.

 
At 19/8/07 11:54 ip., Blogger Kale said...

.. ai niin..
Mitä ovat "sudarit"?

 
At 20/8/07 9:31 ap., Blogger Iines said...

Sudarit ovat sudenkorentoja.

Kyllä se vaan masentaa, kun olet juuri innoissasi lähdössä kuvausreissulle ja vilkaiset ensin blogiisi, jossa kuviesi perässä on kommentteja: kuvat ovat pilalla -tyyliin. Olen mielestäni kyllä valmis ottamaan vastaan rakentavaa negatiivista kritiikkiäkin, mutta se tapa millä se esitetään, voi kyllä loukata. Kaipaan Kooteen lämminhenkistä ja Aleksin asiallista täsmäkritiikkiä enkä mitään pilallahöpötyksiä. :)

 
At 21/8/07 9:16 ap., Blogger Liisa said...

Seisoin kamera kohotettuna kohti kesätaivasta. Siellä paistoi päiväkuu. Viereiseen autoon menevä mies kysyi, mitä siellä näkyy. Kertoi myös sen, että jos saa linnun osumaan kuvassa kuun eteen, saa lisäpisteitä. En kysynyt, keneltä.

Siis linnuista lisäpisteitä, Iines!

 

Lähetä kommentti

<< Home