20.5.2006

Metsässä















7 Comments:

At 20/5/06 8:28 ip., Blogger Iines said...

Panen puutarhablogiini (linkki etusivulla) kuvan samalla metsäreissulla kuvatusta puusta, jonka nimen tahtoisin varmistaa. Käykäähän puuekspertit kertomassa, onko se metsälehmus. Tein sille puulle aika katalan tempun, jota hieman häpeän...

 
At 20/5/06 8:44 ip., Anonymous Anonyymi said...

Keskimmäinen kuva on herkkä ja jännä. Se on suosikkini näistä kolmesta.

 
At 20/5/06 8:59 ip., Blogger Iines said...

Maria, samoin minun, pidän keskimmäisestä eniten. Ylin on tietysti vahingonlaukaus, mutta näen siinä suomalaisen metsän perusvärit, joten näytille vaan kommenttia odottamaan, vaikkei siinä terävää kohtaa olekaan. Hmm, se on taidetta. ;)

 
At 21/5/06 9:34 ap., Anonymous Anonyymi said...

Minä pidän kyllä näistä tuota perinteistä, alint parhaimpana. Jo kehtaisin niin sanoisin ylintä, siinä on liikettä, vaikkakin kuten sanoit vahingonlaukaus. Usein niistä löytyy kaikki taiteellisemmat kuvat=)

 
At 21/5/06 12:07 ip., Blogger Iines said...

Se vain,, että tuo alin on taas jälleen kerran liian tuhruinen.

Katselin eilen vanhoja valokuvia, siis oikein albumista. Nykyäänhän kuvani ovat vain koneella, eivät paperiversiona. Ne vanhat 80-90-luvun peruskameralla otetut kuvat ovat ihailtavan selkeitä ja kirkkaita.

Nyt kun minulla on hyvä ja kalliskin kamera, saan taistella, että saisin sillä teräviä kuvia. Syväterävyysalue tuottaa tuskaa, kun se on aina vaan sentin kokoinen pyörylä, ja kuva on järjestään reunoilta sumea, mistä en pidä kaikissa kuvissa. Miksi hitosssa se ei ole koko kuvan levyinen? Siis en odota tähän vastausta, sillä ymmärrän, että säädöistä se on kiinni.. Mutta toivossa elelen, enkä turvaudu siihen pienempään digikameraani, vaikka sillä saa ihmeen teräviä kuvia tähän järkkäriin verrattuna.

 
At 21/5/06 1:59 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vastausta et odota, mutta sanompa vain, että tuota en minäkään käsitä.

Tee testi. Ota hesrin sivusta kuva tasaisessa valossa( jalusta).Jos reunat ovat epäteräviät niin opiskassa on vikaa.

 
At 21/5/06 4:09 ip., Blogger Iines said...

No, tein testin ja kyllä ne sivut ovat tasaiset, kaikissa kuvissa, eli yhdessäkään ei ole reunat sumuiset ja keskusta kirkas. Kiitti vinkistä, kamera on kunnossa.. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home