7.5.2006

Pieni ötökkäsarja


Toivottavasti ötökkä ei vie kenenkään yöunta. Minusta se on viehättäviä. Ötö on luonnossa muurahaistakin pienempi, neljäsosa leppäkertusta ehkä. Se tuli sisään ikkunalaudalleni iltapäivän helteessä. Klikkaa kuvat suuremmiksi! Testaan tällä sarjalla päivitystä, joten näitä kuvia ei kannata tarkastella kriittisellä silmällä. Kunhan hassuttelen. Niin, se vielä, että ötökkä on siis tuollainen pilkullinen, ei musta, ja sen selässä on vähän punaista. Mikä lie, poikanen ehkä, juuri kuoriutunut.

7 Comments:

At 8/5/06 12:51 ap., Anonymous Anonyymi said...

Söishän noita pikkunälkään.

 
At 8/5/06 9:44 ap., Anonymous Anonyymi said...

Miten voit pelätä käärmeiä, kun tykkäät kaikenlaisita muista ötököistä?

Tämä on "valokuvagrafiikkaa"!

 
At 8/5/06 9:45 ap., Anonymous Anonyymi said...

siis... käärmeitä =)

 
At 8/5/06 10:27 ap., Blogger Kale said...

Enpä tiedä mikä se on, mutta ekaa kuvaa suurentamalla huomaa, että sarvet ovat kuin hunajalusikat. Vai onko ne sarvet - vai silmät? =)
Vekkuleita, vaikka semmosina metrin kokoisina ei viitsis kohdata metsäpolulla.

 
At 8/5/06 12:33 ip., Anonymous Anonyymi said...

Huomenta Iines, olitko vielä nukkumasa=) ?
Vihjasit, että sen pajukuvan vois laitta banneriin, mutta ei kait tälläinen karvainen mies, niin pehmoa kuvaa voi siihen laittaa? Täytyy tässä kehitellä sitä ideaa. Nyt keräsin linkkejä siihen reunaan ja sinä olet siinä ihan sinisenä, ei ollut tarkoitus,mutta tuli vahingossa enkä saanut väriä vaihdettua sitten millään joten erotutpahan joukosta=)

 
At 8/5/06 12:53 ip., Blogger Iines said...

Olisi kiva tietää tuon komeasarvise (tai silmäisen)kärsäkkään nimi. Itseltäni puuttuu hyönteisopas, huomaan. Taidan hankkia sellaisen, kun tuo makrokuvaus kiinnostaa niin kovasti.

Kiitos vaan linkistä KooTee, ja ihan sinisellä. ;) Kävin sitä blogissasikin kommentoimassa. Minä muuten heräsin tänään jo ennen kuutta, kun oli pieni reissu. Takaisintulomatkalla huomasin tässä muutaman kilometrin päässä laikullisia lehmiä laitumella, ja nyt minua himottaa niiden kuvaaminen. Ehtyyköhän niiden maito, jos menen sinne sohikoimaan kamerani kanssa?

 
At 8/5/06 1:07 ip., Anonymous Anonyymi said...

Lehmistä puheen ollen se toimisto on meijerin toimisto. Siellä on kommenntilootasa lisätietoja paikasta.

Eiks suurin osa lehmistä ole laikullisia, ainakin Valion tölkissä olevissa kuvissa on=)

 

Lähetä kommentti

<< Home