20.12.2006

Taidetta autopesulassa


10 Comments:

At 20/12/06 3:07 ip., Anonymous Mari said...

Hyvä Iines! Eka ja kaks vimppoa mun suosikkeja, tykkään niistä kovasti.

 
At 20/12/06 4:35 ip., Anonymous kootee said...

Täältähän alkaa tulla taas Iineksen taidetta. Upeaa, uudella lelulla on ihmeellinen voima lisätä kuvailuintoa. Pitäisköhän minunkin?

Hetkinen nyt, täytyisköhän minunkin valita suosikkini.

 
At 20/12/06 4:38 ip., Anonymous kootee said...

Joo, minä ottaisin tuosta keskeltä pari pois ja jättäisin muut. Sarjana toimii hyvin jos yksittäin pitäisi niin ehkä tuo alin.

Mari sen unohtanut minun osoitteni, älä sinä tee samoin=)

 
At 20/12/06 6:36 ip., Blogger Iines said...

Kiitos mari!

Kootee, on tämä taskuunmenevä kamera kätevä, kun se kulkee niin kevyesti mukana. Järkkärin mukaan ottaminen on aina isompi työ, vaikka toki mieluisa, sillä repussahan se kulkee hyvin.

Ainoa huono puoli tässä PowerShotissa on se, että taitaa olla patterisyöppö, kun nyt jo varoitti loppumisesta, vaikken ole viikkoakaan vielä sillä kuvannut.

Kootee, eihän sinun osoitettasi unohdeta, siellähän on hyvinkin vilkasta, sanoisin että vilkkaampaa kuin täällä. Minulla on vain muutama uskollinen vanha kommentoija, sinulla monta sellaista naisihmistäkin, jotka eivät koskaan käy meikäläisen blogissa, kuten vaikkapa Neulekirppu tai Susupetal.. :(

Sinulle olen vieläkin kiitollinen siitä, että kannustit minua ja opastit digijärkkärillä aloittaessani. Samoin a-k-h. kannusti alussa, oli jopa ensimmäinen, joka kehaisi kuviani, mikä tuntui uskomattoman hienolta. Nythän hän ei enää juurikaan viihdy kuvablogissani.

Noh, taisi tulla pieni valitusvirsi, mutta jääköön tähän. Kuvaamiseen on kuitenkin aina vaan suurempi hinku, joten muusta viis. :)

 
At 20/12/06 7:52 ip., Blogger Liisa said...

Nämä ovat kivoja!

Hyviä värejä! Suosikkini iloinen alin, ja eka pisarainen.

Itse en ole juuri kuvaillut viime päivinä. Mitä nyt kananmunia kakkua leipoessa. :) Joulumielellä.

 
At 20/12/06 8:10 ip., Anonymous kootee said...

Ai siinä Canonissa ei oleakkua, se on huono homma se! Vain paristokäyttöiset voisi vaikka kieltää. Hauskaahan se on, että naiset tykkää.

 
At 20/12/06 8:24 ip., Blogger Iines said...

Ei ole akkua Canon Powershotissa, valitettavasti, vaikka muuten olen tosi tyytyväinen tähän 10 megapikselin kameraan. Täytyy vaan ostaa siihen ladattavat patterit ja käyttää akkulaturia, joka minulla ennestään jo on hiiren pattereita varten.

Liisa, joulumieltä kylläa alkaa vihdoinkin pukata. Kaikki muu on valmista paitsi hiukan vielä pitää jynssätä ja puunata paikkoja.

 
At 20/12/06 11:21 ip., Anonymous Penalandia said...

Hyvä sarja ja idea.Täytyy kokeilla itsekin autopesukuvausta.

 
At 21/12/06 2:16 ip., Anonymous riika said...

Samaa ideaa mietin itsekin autopesulla toissapäivänä, ei sattunut vain kamera mukaan! Hauska!

 
At 21/12/06 2:29 ip., Blogger Iines said...

Itseäni kiehtoo vesi kuvauselementtinä kaikissa olomuodoissaan, joten kaipa tämäkin idea siitä tuli. Ja siitä, kun uutta kameraa pitää aina pitää mukanaan. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home