2.1.2007

Neljä yötä loppiaiseen


Puhkesihan se hartaasti odotettu jouluamarylliskin sitten vihdoin kukkaan, tänään kun on enää neljä yötä loppiaiseen. Hyvä niinkin, ja onpa sieltä tulossa toinenkin neljän kukan vana.






Kauniin sokerihuurteisia nämä vanhat joulupallot. (Sokerihuurteen herkullinen muoto ja värit näkyvät parhaiten, jos klikkaa kuvan suureksi.)




Mitä kummaa ihminen joulun aikana telkkunsa päälle asettaakaan.. Tämäkin tanssiva pukkirivi on peräisin jo lapsuuskodistani.


8 Comments:

At 2/1/07 6:28 ip., Anonymous Anonyymi said...

Se on myös kuvista onnistunein.

 
At 2/1/07 7:25 ip., Blogger Iines said...

Vissiin pukkiriviä tarkoitit. Juu, kuvat eivät hurmaa korkeatasoisuudellaan, mutta halusin tuon ikiaikaisen patsaan jo pois, ja minulla on nyt ongelmia kameroiden kanssa, kun toisen laukaisin reistaa ja toisessa on patterit loppu.

 
At 2/1/07 7:54 ip., Anonymous Anonyymi said...

Osta nyt ne ladattavat akkuparistot ja laturi. Uudessa MicroBitti lehden testissä kehuttiin Duracell CEF15KTN laturia nopeaksi ja hyväksi. OHV 67 €

Kivoja koristeita sinulla.

En kyllä usko laukaisimen reistailuun, mutta käy jossain fotoliikkeessä näyttämässä.

 
At 2/1/07 8:01 ip., Blogger Iines said...

Minulla on kyllä jo laturi, mutta omasta marketistani ei saanut ladattavia paristoja, joten pitänee näillä lakeuksilla etsiytyä oikein sähköliikkeeseen.

 
At 2/1/07 10:32 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ompa kaunis Amarrylliksen kukka ja kukkihan se vihdoinkin, vaikka ei sitten ihan jouluksi.
Noita tontturivejä oli ennen paljon käytössä aina jouluisin pöydällä.
Joulupallon sokeri huurteen olet saanut hyvin kuvaan, on kaunis.
Ei kait sulla uusi kamera temppuile?

 
At 3/1/07 10:00 ap., Blogger Iines said...

Satura, ei uusi kamera temppuile, eikä ehkä vanhakaan. Kyse on varmaan taitamattomasta laukaisutekniikasta. :) Eikun kuvaamaan taas. Takapihalla kasvavat sipulikukat jo ihan kuin huhtikuussa. Ehkä näppään niistä pari taidepläjäystä.

 
At 3/1/07 3:23 ip., Blogger Liisa said...

Vanhat joulukoristeet ovat parhaita, vaikka eivät välttämättä kauneimpia. :) Minulla ei tosin ole lapsuuskodin aikaisia koristeita, mutta vanhoja alkavat alla jo omien lasten väsäämät kuusessa keinuvat pumpulipartapukit tai -tontut.

 
At 3/1/07 9:24 ip., Blogger a-kh said...

Mitäs me Liisan kanssa sanottiin.

 

Lähetä kommentti

<< Home