11.1.2007

Pihalätäkkö

(Klikkaa suuremmaksi!)

Olisiko tämä oikein renesanssilätäkkö runsaine muotoineen ja väreineen? Lätäkkö on kuvattu tänään iltapäivän vinossa auringossa ja oikea puoli on valottuneen oloinen, mutta niinhän silloin on maisemakin, kun aurinko paistaa kirkkaasti tehden matalaa kaarta. En viitsinyt hylätä kuvaa sen vuoksi, koska tykkään kuvan runsaudesta. Taidetta Suomen koteihin... Ja odotellessa inspiraatiota Valokuvatorstain vaikeaan avara-aiheeseen. En tahtoisi kavuta kukkulan huipulle kuvaamaan maisemaa.
Huom! Mikäli värit ovat ihan mahdottomat, se johtunee siitä, että tein tämän kuvan ja jutun läppärillä, joka muuntaa hieman värisävyjä.

8 Comments:

At 11/1/07 8:17 ip., Anonymous kootee said...

Huhhoijaa... tosi hieno kuva. Tämä on kyllä Iinestä parhaasta päästä. Sinä näet kyllä noiden lätäkköjäätiköiden kauneuden ja osaat hyvin valita sieltä parhaat kohdat. Teknisestikin onnistunut erinomaisesti, tuo oikean puoleinen värisävyn muuts ei minua haitannut.
HIENO **** jätetään yksi tähti varalle=) Hyvä, että pääsin korkkaamaan kuvan.

Siellä ei vissiin tänään vielä lumi peittänyt maata, täällä sitä on viitisen senttiä ja kohta taitaa tulla lisää.

 
At 11/1/07 9:38 ip., Anonymous Penalandia said...

Käytä vaan useammin sitä läppäriä,ainakin näissä Taidetta Suomen Koteihin kuvissa.Upeat on värit.

 
At 11/1/07 9:42 ip., Blogger Iines said...

Ah, kiitos kommenteista, pelkäsin, että tämä on ihan mahdoton sekamelskakuva. Outoa, miten kuvat ovat läppärissä aina erivärisiä kuin pöytökoneella. Tässä läppärissä on uusi erinomainen HP:n oma kuvankäsittelyohjelma Photosmart Premier, joten jatkossa teen varmaan tällä kuvat.

 
At 11/1/07 10:42 ip., Anonymous saturation said...

Hieno tosi hieno kuva, ihanat värit ja muodot.Jos aurinko paistaa silloin toinen puoli on vaaleampi ja niin se mielestä kuuluukin olla.Tosi hieno kuva!

 
At 12/1/07 12:07 ap., Blogger Liisa said...

Aivan upeat värit ja muodot!

 
At 12/1/07 12:51 ap., Anonymous aleksi said...

Pitkästä aikaa loistokas onnistuminen! Hyvähyvä.

En näe noissa epätarkoissa koskikuissa mitn mielenkiintoista, mutta tässä olet onnistunut tallentamaan tilanteen lisäksi rikkaat värit.

Yritäthän tuottaa jatkossakin jotain vähintään tämän arvoista. Suttuinen kuva likaisesta vedestä ei ole sitä. Tiedät sen itsekin.

 
At 12/1/07 10:56 ap., Blogger Iines said...

Kiitos kommenteista. Täyttyypä katsoa löytyykö samasta sarjasta toinenkin otos. Luulen että tuo läppärin kuvankäsittelyohjelmakin on hyvä uusi löytö, auttaa näkemään värit paremmin.

 
At 12/1/07 4:39 ip., Anonymous Iines J said...

En keksi enää mitään superlatiiveja... Uskomattoman hieno kuva, värit, valot ja varjot kohdallaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home