30.10.2007

Sade

I
II


17 Comments:

At 30/10/07 4:46 ip., Blogger Iines said...

Kysymys tänne kommenttilootaan, kun en viitsi pilata kuvia tekstillä:

Onko muilla Bloggerin kuvablogisteilla hävinnyt kuvia vanhemmista blogimerkinnöistä?

Itseäni kummastuttaa, että minulla näkyy yhtäkkiä vain punainen rasti kuvan paikalla mm. syyskuun ja heinäkuun monessa kuvassa.

Olen järjestellut kuviani uusiin tiedostokansioihin omalla tietokoneellani, mutta eihän tämän pitäisi vaikuttaa blogin kuviin, sillä nehän ovat tallessa Bloggerin palvelimella? Kuvia en kuitenkaan ole tuhonnut, mutta harmittaa monet aukot blogissa.

 
At 30/10/07 5:31 ip., Anonymous kootee said...

Sateella on viisainta kuvata ikkunan takaa =)

Minä en osaa vastata tuohon kysymykseen mitään, olen niin uusi täällä. Eiköhän sieltä jollakin ole kokemusta jo tusota jos jotain on hävyksissä.

 
At 30/10/07 6:24 ip., Blogger Jacques Maladroit said...

Jos käyttäisit Picasa Verkkoalbumeita, niin Bloggeriin lähetetyt kuvat tallentuisivat myös sinne. Siis tietenkin vain silloin, jos olet rekisteröitynyt sinne Google/Blogger tunnuksellasi.

 
At 30/10/07 8:02 ip., Blogger Liisa said...

En ole havainnut kuvien lopullista katoamista. Joskus eivät vain ehdi aueta. Sitten olen klikannut siitä rastista ja kuva on auennut. Kokeilepa. Oman koneen kansioiden järjestelyllä ei ole mitään tekemistä blogin kuvien kanssa.

 
At 30/10/07 8:06 ip., Blogger saturation said...

Sinäkin kuvannut sisätiloissa, ikkunan takaa, niin sitä pitääkin!

Olen joskus huomannut sivullasi olevan punaisia rasteja.

IE selain näyttää niitä punaisia rasteja Firefox näyttää sellaista pitkyläistä tyhjää ruutua.

Voi olla että pitäisi ottaa Picasa albumi käyttöön.
Mulla on Picasa käytössä ja kuvat ovat siellä.
Sinne voi laittaa julkisia ja ei julkisia albumeja.

 
At 30/10/07 8:29 ip., Blogger Iines said...

Nyt näyttää punainen rasti tulleen jo tällekin sivulle, viimekertaiseen Valokuvatorstain Portaat-kuvaan. Ihmeellistä, en tajua nyt ollenkaan. Voisiko se olla niin, että tämä vanha blogi alkaa olla täynnä, ts. se ei pysty enää ottamaan vastan uusia tiedostoja tiputtamatta vanhoja pois.

Minusta tuo kuvien haihtuminen on siinäkin mielessä harmillista, ehkä korvaamatontakin, kun kyseessä on näinkin mittava arkisto kuin tämä blogi on. Tämä on kohta pilalla. Ja on suuri työ etsiä kadonneet kuvat ja laittaa ne uudestaan blogiin. En tahdo jättää tätä torsoksi, jos teen uuden kuvablogin.

 
At 30/10/07 8:55 ip., Anonymous saturation said...

Iines kyllä minä ainakin ne portaat näen, Firefoxilla!

 
At 30/10/07 8:57 ip., Anonymous saturation said...

Kyllä ne näkyvät IE selaimellakin!

 
At 30/10/07 8:59 ip., Anonymous saturation said...

Auttaisiko selaimen päivitys,F5!

 
At 30/10/07 9:18 ip., Blogger Iines said...

Totta, Saturation, nyt minullakin näkyy tuo Porras-kuva. Sen sijaan syyskuun kuvista ei näy ylin, vaikka kuinka klikkaisin punaista rastia ja päivittelisin. Liisan niksi oli hyvä, sillä ruksia klikkaamalla usein kuva aukeaa, ei ihan aina. Jotain häikkää tässä blogin kuvasysteemissä edelleen on, joten alan nyt kehitellä uutta kuvablogipohjaa pikkuhiljaa. Tätä tulee kyllä ikävä, kun aloitin melkein tyhjästä, ja sitten ensimmäisenä kommentoijana ilmestyi a-k.h kuin tyhjästä kehumaan kuviani. Olin aivan ihmeessä, kun joku huomasi otokseni. :) Siitä se sitten alkoi. Sitten tuli Kootee ja Aleksi, mainiot kriitikot, joilta opin koko joukon ja sitten aika nopeasti tuli myös naispuolisia kuvabloggaajia. Saturan kuvia ihailin alusta alkaen. - Tässä oli pieni pikahistoriikki tähän blogiin, joka siis ehkä jää kohta historiaan. Kumma miten sitä kiintyy yhteen blogiin.

 
At 31/10/07 10:06 ap., Anonymous kootee said...

Minä en löydä blogiltasi yhtään "tyhjää". Kaikki mitä tuossa äsken pikaisesti selailivat ovat ihan kunnossa.
Outo juttu se on!

Kyllä minunkin oli vaikea vaihtaa blogi pohjaa, mutta en ole katunut. Porukat ovat tulleet mukana ja kävijämäärä on jopa lisääntynyt, kommentoivia kävijöitä kuitenkin suurin piirtein yhtä paljon/vähän kuin ennekin.
Olen seuraillut tuolla Vuodatuksenkin tapahtumia ja pikkuhiljaa siellä vähenee, mutta on sielläkin 10-20 käyntiä päivässä ollut jatkuvasti, Siksipä olen aina välillä sinnekin jonkun kuvan laittanut.

 
At 31/10/07 12:04 ip., Blogger saturation said...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
At 31/10/07 5:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kauniita nuo kaksi viimeistä pisarakuvaasi! En ole huomannut minkään kuvan puuttuneen blogistasi viime aikoina.

Mä perustin juuri Bloggeriin ekan kuvablogin ja mietin nyt Picasan käyttöönottoa. Vuodatukseen tottuneelle on outoa, ettei näe blogiin ottamiaan kuvia enää mistään kuvagalleriasta.

 
At 31/10/07 6:41 ip., Blogger Iines said...

Saturation, valokuvablogien lukijakunta on aika suppea itse kullakin. Ei minullakaan hirveän isoa joukkoa tässä blogissa käy, eikä näitä kuvablogeja kauheasti tilata. Moni tosi hyvä kuvablogi näyttää aika pientä tilaaja- ja lukijakuntaa. Parhaiten menestyvät ne, jotka jaksavat kommentoida muiden blogeissa. Ei kannata masentua, sillä katsojia on kuitenkin jonkin verran ja se antaa intoa julkaista kuvia.

Iines J, pitääpä katsastaa uusi kuvablogisi hetimiten. Minullakin on kakkosblogi jo melkein valmiina, mutta taidan julkaista tähän blogiin niin kauan kuin tähän nyt mahtuu. Ehkä tuo oikkuilu menee ohikin? Katsotaan vähän aikaa.

Kootee, minulla on edelleen syyskuun ylimmän postauksen ylin kuva kateissa, vain punainen rasti. Pidemmälle en ole nyt tarkistanut.

 
At 31/10/07 6:51 ip., Blogger Iines said...

Pst Jos joku haluaa, voisi käydä kommentoimassa Iineksen kuvat 2:n ulkoasua + ensimmäistä kuvaa. Siitä on vielä tilastoimaton koeversio täällä.

 
At 31/10/07 11:30 ip., Anonymous kh said...

Opettaja minulla. Kun olen aikani vekslannut, ovat tulleet takaisin. Blogia ei pidä pitää kuviensa arkistona. Haihtuvainen on niidenkin elämä.

 
At 31/10/07 11:40 ip., Blogger Iines said...

No on min ulla kaikki nämä kuvat tiedostoissanikin. Mutta tässä blogissa ne ovat blogihistoriallisessa yhteydessään, ja samalla aikajärjestyksessä. Niitä on kiva selata joskus.

 

Lähetä kommentti

<< Home