7.2.2007

Sisäkuvia pakkasella


Ulkona on edelleen parikymmentä pakkasastetta, joten tässä tulee pari sisäkuvaa hyllyjeni pienistä aarteista, huutokauppa- ja kirpparilöydöistä. Yllä pullea pariskunta.
Tässä on keittiön pyyheliinatelinehylly, johon ehkä vielä mahtuisi jotain... ainakin yksi tilutikkuloota. PS Kai joku muukin sanoi pienenä "tilutikku"?Näitä lasipäällysteisiä muistotauluja on toinenkin, jossa on miehen ruskea valokuva, tässä on kortti. Entisajan taidetta koteihin, iltapuhteella varmaan tehty, keräilyn arvoista kamaa.

10 Comments:

At 7/2/07 4:42 ip., Anonymous kootee said...

Voi herranjestas! =D

 
At 7/2/07 5:12 ip., Blogger Iines said...

Että mitä? Herranjestas tota roinaa, vai? ;)

 
At 7/2/07 6:04 ip., Blogger Liisa said...

Ihania astioita ja tuo sarvi! Tuollaisella tehtiin reikäleipiin ne reiät. Onko tuo vasemmalla oleva vimpain lihamylly?

 
At 7/2/07 6:39 ip., Blogger Iines said...

Tuo lehmänsarvi oli tietääkseni makkarantekosarvi, eli eikös sen läpi puristettu makkaramössö suoleen? :) Kyllä sitä varmaan rei'ittämiseenkin käytettiin.

Vasemmalla oleva on kait jokin maustemylly tai korppujauhemylly, sillä se on aika pieni, näyttää kuvassa todellista kokoaan suuremmalta. Sen merkki on sama kuin tyttären nimi.

 
At 7/2/07 7:09 ip., Anonymous saturation said...

Kuppaus sarvi:D Polkupyörän paikkaus rasiakin näyttää olevan.Kotonakin oli tuollainen lihamylly vieläkin tunnen sen hajun.Kauniita esineitä.

 
At 7/2/07 7:18 ip., Blogger Iines said...

Siis kuppaussarvi tietenkin, ja siksi siinä onkin niin pieni reikä toisessa päässä. Makkarasarvissa on isompi aukko, ja sellaisiakin löytyy mökin varastosta, narulla yhteen sidottuina.

Onkohan lihamylly sittenkään, nimittäin se on hyvin pieni, perinteistä lihamyllyä paljon pienempi? Siinä on sisällä raastinrauta ja suuaukon halkaisija on vain kuutisen senttiä.

 
At 7/2/07 7:55 ip., Anonymous kootee said...

Ihan miten vain, Iines =)

 
At 7/2/07 9:45 ip., Anonymous hotanen said...

Samaa mieltä Kooteen kanssa. Meidän miesten täytyy pitää puoliamme.

 
At 7/2/07 9:47 ip., Anonymous hotanen said...

Nyt vasta honasin, että tuon kuvan alla lukee Muisto.

 
At 8/2/07 9:37 ap., Blogger iines said...

Makuja on monelaisia. Joku tykkää uudesta ja valkoisesta, joku luottaa vanhaan tukevaan puuhun ja arvostaa esineen historiaa...

 

Lähetä kommentti

<< Home