28.1.2006

Jäätä I



























11 Comments:

At 28/1/06 5:58 ip., Blogger Iines said...

Tässä puhtaita kokeiluja ilman automatiikkaa, illansuussa ilman salamaa. Eivät samaa tasoa kuin jäätynyt ikkuna -kuvat, mutta panen ne lähinnä jääpuikkojen kauniin muodon vuoksi. Yritän parannella terävyyttä kakkossarjassa, kun käyn päivänvalossa koskella.

 
At 28/1/06 8:29 ip., Anonymous Anonyymi said...

Arvasin illan siestä, että ajankohta on illansuu. Jos haluat niin koita korjata väri hiukan valkoisemmaksi kuvankäsittelyllä. Aiemmin mainisemallani Elementsillä se on helppoa, mutta onnistuu varmaan omallasikin. Jääpuikossa on aina oma erikoinen kauneutensa. Aina erilainen.
Tuo kääpäkuva minua huvitti, sillä itselläni on AIVAN samannäköinen kuva vain pystykuvana ja lähempää kuvattuna. No se siitä tälläkertaa, nyt katsomaan uutisia.

 
At 28/1/06 8:31 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä tuo kiroitusvirhe juttu alkaa olla jo tavaramerkkini. En ymmärrä mistä se on alkanut, ei niitä ennen tulllut? On ilmeisesti sormet hitaampia kuin järki jos kirjaimia jää aina veks=)

 
At 28/1/06 8:43 ip., Blogger Iines said...

Minulla on muuten koneellani Photoshops numero 2, huomasin. Muistan sinun mainostaneen numero kolmosta. Onkohan niillä suuria eroja? Tänään opiskelin horisontin suoristamista rotaatiokomennoilla, mutta metsään meni.

En uskaltanut korjata tuota valkoista, kun aiemmin sain palautetta valkoisen polttamisesta käsiteltyäni kuvaa liikaa. Se mitä kaipaan nyt kuvatessani vapaasti, on kuvan terävyys.

Saapas nähdä, mitä saan saaliksi aurinkoisella säällä kosken partaalta.

Kääpä olikin tarkoitettu hauskuuttajaksi. Lähemmäs sitä ei pääässyt rotkojen vuoksi. No jaa, virheet voivat olla myös aika hauskoja. :)

 
At 29/1/06 11:38 ap., Blogger Iines said...

Pst Vaihdoin tuon ykköskuvan.. Korjasin vähän vaaleammaksi.

 
At 29/1/06 10:17 ip., Anonymous Anonyymi said...

Photos.Elements 2 ero kolmoseen on kohtuu iso, 3 ja neloseen ei oikeastaan mitään tärkeää.
Kolmosessa on kehittyneempiä automaattitoimintoja sekä kuva-arkistointi. Kakkosellakin tulee kyllä hyvin toimeen. Siihenkin on olemassa Visual sarjan opaskirja josta on hyvää apua harjoitelessa ohjelman käyttöä. Suosittelen kyllä, mikäli raaskit vaihtamaan kolmoseen.

 
At 30/1/06 2:40 ip., Blogger Iines said...

Sain tuon kakkosen eräältä ihmiseltä ja huoman, että en osaa käyttää sitä. Katsotaan nyt, saanko vielä jostain tuon kolmosen, ehkä.

 
At 31/1/06 12:48 ip., Blogger Haavetar said...

Hassunhauska ja kivasti kuvattu sieni puussa - kuin isosti hoilotteleva suu. :)

 
At 31/1/06 1:42 ip., Blogger Iines said...

Niin haavetar, just noin. :)Mitähän siinä onkalossa on?

 
At 31/1/06 2:05 ip., Blogger Haavetar said...

Kuulen jonkun, joka laulaa Vysotskyn äänellä, mahlasta vähän hönössä ehkä, ystävyydestä, elämästä, ohi menevistä, halaavista.
(http://www.kulichki.com/vv/pesni/esli-drug-okazalsya-vdrug.html)

 
At 1/2/06 10:53 ap., Blogger Iines said...

Nimenomaan vähän hönössä, karhean lämpimällä äänellä, ja nimenomaan Vysotskia.

Harmi, että nyt en saa uusia jääkuvia, kun on niin sumuiset ja märät kelit. Odotetaan. Täällä on kaksi koskipaikkaa, pienempi koski josta ao. kuvat ovat ja sitten vähän isompi koski kauempana. Jospa uskaltatuisin sinne, ison metsän taakse kinttupolkua pitkin..:)

 

Lähetä kommentti

<< Home