19.1.2006

Kiteet7 Comments:

At 19/1/06 12:54 ip., Anonymous Anonyymi said...

SORRY! En huomannut heti, että täällähän näitä on jo iso liuta.
Kauniinta ovat. Nämähän eivät ole valokuvina vaikeita, mutta väliäkö sillä.? Kauneuttahan tässä on haettukin. Tuo viimenen on ehdottomasti paras. Siitä vain teetät vähintää tarpeeksi suuren verdonsen ja teet taulun jota voit sitten kesähelteillä ihailla ja muistella paukkupakkasia. On siinä muutama muukin kuva joka sopisi samaan kehykseen. Koitappas tehdä niistä pienempinä versioina sarja.

 
At 19/1/06 2:35 ip., Anonymous Maria said...

Kauniita ovat, sarjan viimeinen on suosikkini.

 
At 19/1/06 5:44 ip., Blogger Aleksi said...

Minäkin pidän. Kuvauskohteessa on kuvauksellisuutta enemmän kuin tarpeeksi.

Itse olisin ehkä vielä kokeillut minkälaista jälkeä olisi tullut, jos kameran olisi iskenyt lähes kiinni lasiin ja kuvannut melkein lasin suuntaisesti, ei suoraan edestä.

Tällä tavalla saa jonkinlaista tuntumaa siihen paljon puhuttuun syväterävyyteenkin.

 
At 19/1/06 6:09 ip., Blogger Iines said...

Kokeilen, Aleksi, tuota vinkkiä huomisaamuna kun pakkasta tuntuu riittävän, jos vinkkisi oikein käsitin. Siis melkein kiinni lasiin - no nuo on useimmat kuvattu hyvin läheltä, muutaman sentin etäisyydeltä ja kohtisuoraan edestä, mutta automatiikalla. Siis lasin suuntaisesti, mutta ei suoraan edestä? En ole nyt varma mitä tämä tarkoittaa. Yritin nimenomaan välttää vinoja kuvakulmia..

 
At 19/1/06 6:12 ip., Blogger Iines said...

Pienempinä versiona sarja - tätä olen jo miettinyt, eli kuvat pienennetään ja pannaan monta vierekkäin tai peräkkäin? Näin minä sen nyt käsitän.

Nyt on niin paljon läksyjä, että ei tiedä mistä aloittaisi. :)

 
At 19/1/06 7:33 ip., Anonymous Aleksi said...

juurikin lasia pitkin, ei siis kohtisuoraan lasia vastaan edestä. Ei välttämättä toimi, sillä tässä tapauksessa kuvaan saattaa eksyä kohteen lisäksi jotain ylimääräistä. Ei tuo suoraan edestä ole kuitenkaan aina ainoa ja paras vaihtoehto.

tämä nyt oli taas vähän tällainen fiilispohjaehdotus

 
At 2/2/06 9:05 ip., Blogger Leonoora said...

Huudahtelen!!! Häikäistyn tämän kauneuden edessä. Kiitos välittäjälle, näyttäjälle!

 

Lähetä kommentti

<< Home