13.3.2007

Maaliskuun värejä luonnossa
6 Comments:

At 13/3/07 8:10 ap., Blogger Iines said...

Oma kommentti: yläkuvassa pitäisi mielestäni saada kivet enemmän esille valotuksen avulla, nyt ne ovat tummia möhkäleitä. Kuvaa on myös vissiin terävöitetty inan verran liikaa, mutta olkoon pramilla. Idea oli loistava, toteutus, hm..

 
At 13/3/07 9:29 ap., Anonymous kootee said...

Niin siinä usein käy ettei kuvasta saa ihan sellaista mitä haluaa. Kyllä tästä säätämällä olisi varmaan saanut kiviäkin hiukan paremmin esiin.
Ruohotupsujen väri maanläheinen.

Alimmainen on huonompi eilistä jokikuvaa. Taustan väritys on hieno, mutta eilisessä tuo joki oli kivamman näköinen. Taitaa olla Tuusulanjärvikin tuon värinen, pumppasivat sinne jätevettä, kun pumppu oli hajonnut =(

 
At 13/3/07 5:40 ip., Blogger A-K.H said...

Näytäpä vähän niitä pitkiä iltapukujas. Et kai tarkoita yöpaitojas?

 
At 14/3/07 9:46 ip., Blogger A-K.H said...

On jotenkin törkyinen tuo ylempi kuva.

 
At 14/3/07 10:34 ip., Blogger Mikko Moilanen said...

Loistavaa Iines. Mahtavia kuvia. Aivan upeita. Valotus on makuuni juuri kohdallaan ja haalea sumuisen pilvipäivän sameus korostaa pajupuiden punaa, missä edes ruskea vesi ei ole masentava vaan muun sävymaailman kanssa sopusoinnussa.

Tuo on vaikea kohde kuvata maisemakuva, mutta sinä olet saanut siihen sadunomaista tunnelmaa. Hienoa, todella hyvin.

 
At 15/3/07 9:01 ap., Blogger Iines said...

On se vähän suttuinen minunkin mielestäni. idea oli siis hyvä, mutta taidot tökkivät. Olisi pitänyt saada selkeyttä ja kirkkautta tuohon ylempään, koska siinä olivat muodot tärkeät, veden muovaaman ruohon asennot jokiuomassa. Sanotaanko, että onnistuin 20-prosenttisesti siitä, mitä yritin. :)

Kiitos Mikko, olet aina niin ihana sanoissasi.

 

Lähetä kommentti

<< Home