18.2.2006

12-vuotias







4 Comments:

At 18/2/06 2:03 ip., Blogger Iines said...

Löysin tämän vanhuksen nielusta ison rosoisen patin aamulla tarkistettuani, miksi se krakoo. Nielutulehdus, sanoi eläinlääkäri puhelimessa ja olisi määrännyt lääkekuurin, mutta halusin näyttää pattia. Nyt mennään tohtoriin parin tunnin kuluttua. Rubenin kunniaksi näm kuvat.

 
At 19/2/06 10:10 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mitäs tohtori sanoi? Olen vain sitä mieltä, että e-tohtoreilla on tämäntapaisista taudeista yhtä monta mieltä kuin on tohtoriakin. Kokemus puhuu. Kunhan ensin kuulen diagnoosin niin kerron Sinulle netin kautta pienen tositarinan.

kootee

 
At 19/2/06 10:11 ap., Anonymous Anonyymi said...

ps. Oli kivoja kuvia vanhuksesta. Tuli ihan haikea olo.

 
At 19/2/06 10:39 ap., Blogger Iines said...

Tohtori sanoi, että kaulan imusolmukkeet ovat suurentuneet, mikä voi johtua nielutulehduksesta tai sitten pahemmasta, eli siitä rosoisesta patista, joka siellä kitalaessa on. Nyt annettiin kipupiikki ja antibioottikuuri, ja sanottiin, että ellei se parissa päivässä tehoa ja kakominen lopu, koira pitää rauhoittaa ja katsoa se suupatti. Jos se on pahanlaauinen, ei noin vanhaa ja monivaivaista koiraa kannata leikata enää, koska se lisää koiran kärsimyksiä.

Semmoista siis, eli ei tullut koskellemenostakaan tänään mitään. Sain kyllä uuden idean kuviin, kun katselin noita sivupalkissani olevia blogeja. Perästä kuuluu, toivottavasti.

 

Lähetä kommentti

<< Home